Fjalor Estonez - Anglisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "veri":
Estonez Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "veri" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "veri":
Estonez Anglisht
.
Deri tani, 440,309 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 2,334.
Tags: veri, blood, Estonez - Anglisht Fjalor, Estonez, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Estonez, shërbimit të përkthimit Estonez- Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga englishestoniandictionary.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0280 / 0.0187 (34)
Mbrapsht në krye