Në këtë moment, Fjalor Estonez - Anglisht ka një numër prej 51,779 fjalët në estonez si 63,949 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 440,308 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 2,334 sot.
Tags: Fjalor Estonez - Anglisht, Estonez, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Estonez, shërbimin e përkthimit Estonez - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga englishestoniandictionary.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0241 / 0.0075 (19)
Mbrapsht në krye