Во овој момент, на Македонски - Естонскиот Речник има голем број на 51,884 зборови во македонски како 63,106 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го1,620,915 / изрази , меѓу 8,591 денес.
Тагови: Македонски - Естонскиот речник,Македонски, Естонскиот , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Естонскиот преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на englishestoniandictionary.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
5.5409 / 0.0493 (19)
Вратете се на почетокот