Естонскиот - Македонски Речник:
Ние откривме следниве македонски зборови и преводи за "veri":
Естонскиот Македонски
Значи, ова е како да се каже "veri" за македонски.
 
Изрази кои содржат "veri":
Естонскиот Македонски
.
До сега, 440,309 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 2,334 денес.
Тагови: veri, blood, Естонскиот - Македонски речник,Естонскиот, Македонски , превод, онлајн речникЕстонскиот, Естонскиот -Македонски преведувачки услуги
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на englishestoniandictionary.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0217 / 0.0131 (34)
Вратете се на почетокот