Во овој момент, на Естонскиот - Македонски Речник има голем број на 51,779 зборови во естонскиот како 63,949 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го440,308 / изрази , меѓу 2,334 денес.
Тагови: Естонскиот - Македонски речник,Естонскиот, Македонски , речник, преводи, онлајн речникЕстонскиот, Естонскиот -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на englishestoniandictionary.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0164 / 0.0093 (19)
Вратете се на почетокот